Sylvanian Families

Startershuis

€ 35,00

Startershuis

€ 35,00

Met dit huis begin je.

Dit huis kun je uitbreiden met het landhuis zodat je huis groter wordt en nog meer beestjes en meubels kunt sparen.

5303

Sylvanian huis

€ 35,00

Sylvanian huis

€ 35,00

starters huisje met rood dak

5567

Landhuis

€ 80,00

Landhuis

€ 80,00

Het grote landhuis kan geopend worden om te spelen op 90 graden, 180 graden en elke hoek daartussen. Als je het huis sluit, krijg je het uiterlijk van een prachtig huis, ongeacht vanuit welke hoek je kijkt, met licht dat door de ramen naar binnen valt wat een mooi gezicht is om te zien.De kamer aan de linkerkant op de tweede verdieping, en het dak aan de rechterkant kunnen worden verwijderd. Door deze kamer boven op het dak te plaatsen of door het dak bovenop het terras te plaatsen, ontstaat een groot huis met drie verdiepingen om mee te spelen.

het huis wordt geleverd met verschillende diertjes

5302

Dokter speelset

€ 40,00

Dokter speelset

€ 40,00

Village Doctor Starter Set met alles wat je nodig hebt om dokter te spelen, inclusief perzische kat speelfiguur met witte jas, check-up machine en ander medisch gereedschap. Help gezond te blijven met de meegeleverde spuiten, stethoscoop, bed, rolstoel, medicijnen en andere accessoires. Combineer met Startershuis (5567) of voertuigsets (allemaal apart verkrijgbaar) voor nog meer fantasierijke speeltijd! De dokterstas kan worden gebruikt om de injectiespuiten, stethoscoop en medicijnen in op te bergen. Het gipsverband kan op kinderfiguren worden gezet.

5705

Baby Creche Kasteel is een kleuterschool met veel speeltijd voor baby's om bij te wonen. Verander de richting van het gebouw om de grootte van de kamer en de voortuin te veranderen.

Baby Creche Kasteel wordt geleverd met tal van speeltoestellen, zoals een piano, schommel, een glijbaan die alleen kan worden ingesteld of gebruikt vanaf de tweede verdieping en een tafel die verandert in een wip. Creëer verschillende lay-outs door de richting van het gebouw te veranderen om een bredere ruimte te creëren, en een voortuin waarin verschillende speeltoestellen kunnen worden geplaatst.

5316

Het zonnige kinderopvang kasteel bevat een kinderspeelkamer met diverse educatieve elementen en Bloemen hangoor konijn baby speelfiguur. Deze set bevat allerlei grappige speelelementen, zoals een piano, schommel, glijbaan en wieg. Verander het weer in 't raam en spel spelletjes die geschikt zijn voor t weer. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

5743

*Een auto met een dakdrager, waar maximaal acht figuren in passen.
*De kofferbakklep en stoelen kunnen worden omgevormd tot een picknicktafelset!
*Meegeleverde borden en eten kunnen in de mand worden gestopt.

5535

Regenboog baby bus

€ 30,00

Regenboog baby bus

€ 30,00

Regenboog Babybus is een driedekker kinderdagverblijfbus met plaats voor 28 baby's (inclusief wiegbaby's). Deze set is exclusief speelfiguren ( apart verkrijgbaar). Je kunt de bus open klappen tot een speeltuin. Dus 2 speelfuncties, bus of speeltuin. De stoelen kun je veranderen in een draaimolen, schommel , glijbaan, wip, piano en wandelwagen. 

5744

De wolken regenboogtrein heeft een mooie paradetrein met veel beweegbare onderdelen, samen met de woestijn vos baby met lange oren.
Als je de Regenboogtrein voortbeweegt, zal de rookwolk in de schoorsteen op en neer bewegen.
De wolk heeft genoeg ruimte voor drie babyfiguren om binnen te zitten.
Baby- en kinderfiguren kunnen in de bestuurdersstoel en in de bijrijdersstoel worden geplaatst.

5702

Regenboog babybus

€ 27,00

Regenboog babybus

€ 27,00

De regenboog babybus komt inclusief zitplaatsen met schattige motiefjes binnenin de bus, zoals met een pianoprint of muzieknoten. De stoelen op het bovendek kunnen worden omgedraaid zodat er een wip ontstaat waarmee kan worden gespeeld. Creëer een grote regenboogglijbaan door het bovenste deel over de voorkant en de achterkant van de bus te zetten. Wanneer de stoelen op het onderdek van de bus worden verwijderd komt er een zwembad tevoorschijn.

5317

De Baby zandbak & zwembad is perfect voor de kinderspeelkamer. Het wordt geleverd met 1 baby hangoor konijn. Je kunt fijn spelen met de fluweelzachte baby, je kunt de armen, benen en hoofd bewegen. Het Kasteeltje heeft een raam waar baby op de uitkijk kan staan en er is een leuke glijbaan. Wordt geleverd met schattig speelgoed om in de zandbak en het zwembad te spelen, waaronder een emmer, schep en bal. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

5746

De Tuinierenset- bevat het bloemen hangoor konijn meisje en de jongen en een verscheidenheid aan tuinaccessoires. De twee personages hebben schattige hangende oren en liefdesbloemen. Alle figuren zijn fluweelzacht, dus ideaal voor kinderen om mee te spelen. De set bevat tulpen, andere bloemen en accessoires , zoals o.a. een schepje en een gieter. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen.

5736

Deze set bevat de drieling crème konijn en heel veel badaccessoires. Elke drieling is gewikkeld in een zachte deken. Zet de baby's in de zwemring voor een bad of in het treintje voor een ritje. Elke baby heeft een andere gezichtsuitdrukking. 1 baby heeft gesloten oogjes (slaapt)

5707

Een set van een schattige, kleine, Baby Chocoladekonijndrieling in een wiegje en meubels
Zet de baby’s op de babystoeltjes en geef ze te eten.
Stop ze in hun wiegje in, met hun dekens.

5532

Baby molen

€ 21,50

Baby molen

€ 21,50

Set bevat windmolen, baby Perzische kat en meubels. Met dit product kan alleen worden gespeeld. *Deze set bevat een figuur en accessoires en kan op zichzelf mee worden gespeeld. * Door de windmolen op te winden gaat de vlindergondel op en neer. * Wordt geleverd met tulpenwip, bloemenglijbaan en baby Perzische kat 

5526

Pinguïn Baby's speelset met de pinguïn-baby's Pearl en Rocky, samen met een duwauto en vliegeniersbrillen
Elk van de penguïn-baby's kan op de duwauto rijden.
De armen, benen en hoofden van de figuren kunnen worden bewogen om ze in verschillende poses te plaatsen.

5695

Badkamerset

€ 20,50

Badkamerset

€ 20,50

De stijlvolle set bestaat niet alleen uit vele luxe badkameraccessoires, maar ook uit een vrijstaand bad op pootjes, douche, toilet en een wastafel. De gedetailleerde badkameraccessoires bestaan uit badspeeltjes, schoonmaakflessen en -borstels, een badspeeltjesopberger, een badrek, een tandenborstel en veel meer.

5286

Keukenspeelset

€ 20,50

Keukenspeelset

€ 20,50

De keukenspeelset is voorzien van kookgerei dat kan worden opgeborgen in de keukenkast en lades. De ijskast bevat een vriesvak, waar je ijs uit kunt scheppen met behulp van de meegeleverde lepel.

5341

Woonkamer set

€ 20,50

Woonkamer set

€ 20,50

De woonkamerset bevat een fotovel binnenin de televisie die eruit kan worden gehaald en vervangen door een andere om zo het tv-beeld te veranderen. De meegeleverde uitwisselbare materialen voor de bank en leunstoelen zorgen voor eenvoudige ontwerpwijzigingen.

5339

Kinderslaapkamerset

€ 20,50

Kinderslaapkamerset

€ 20,50

De kinderslaapkamerset heeft bedden die kunnen worden losgemaakt en afzonderlijk kunnen worden gebruikt, of samen als stapelbed.
Boeken en een wereldbol worden meegeleverd en de hele wereldbol kan ronddraaien.
De rekken aan de bovenkant van het bureau kunnen worden verwijderd om zo een simpeler bureau te maken.

5338

De Nursery Friends -Pool Fun Trio-set is de perfecte aanvulling op elke kinderspeelset! Bevat drie baby's. De opblaasbare dolfijn en zwembad speeltjes zorgen voor veel plezeier in het zwembad. De kleine baby kan op de dolfijn zitten. De baby's dragen leuke zwem outfitjes met schelpen buttons. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen.

5749

Trio peutervriendjes -pyjama Party is de perfecte aanvulling op elke kinderspeelset! Bevat drie baby's. de kleine baby heeft haar oogjes dicht. Zorgt voor veel plezier als de baby's samen sterrenkijken tijdens de pyjama party. De baby's kunnen hun sterrenkijker gebruiken en hun sterrenbeelden boek. De baby's dragen schattige pyjama's met sterrenpatronen en slaapmutsen. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen.

5750

De Kinderslaapkamermeubels van Sylvanian Families zijn mooi aanvullend speelgoed voor de schattige, verzamelbare figuren van Sylvanian Families. De Set Kinderslaapkamermeubels is ideaal voor een broer en zus die hun kamer delen. De set bestaat uit 2 beukenhouten bedden die bovenop elkaar geplaatst kunnen worden als een stapelbed, met een ladder ertussen. Met twee bijpassende zachte poppetjes, een bruine jongensbeer, een beige meisjesbeer en geruit beddengoed in schattig groen en rood is deze slaapkamerset perfect voor kinderen die aan het opgroeien zijn. Naast een open kast met lades zitten er ook 2 boeken en in totaal 10 extra accessoires in deze set, waaronder een kalender en een notitieboekje, een liniaal, een geel potlood, een roze potlood, een pennenhouder en een boekensteun (Sylvanians houden van schoolspullen!).

4254

Baby kabelbaanpark

€ 17,50

Baby kabelbaanpark

€ 17,50

In het babykabelbaanpark mag één babyfiguur in de gondel rijden. Trek het uiteinde van het touw naar links of rechts om de gondel te verplaatsen. Er is een avontuurlijke speelplaats onder de bomen.
Combineer dit met de avontuurlijke boomhut, Hut aan het meer, familiecamper of de babyegelschuilplaats voor nog meer plezier.

5452

Baby boomhut

€ 17,50

Baby boomhut

€ 17,50

De baby boomhut komt inclusief een hangmat, een glijbaan en een schommel, zodat kinderen de baby’s kunnen helpen spelen. Ze kunnen ook zo worden neergezet dat ze door de bladeren gluren.

5318

Baby speeltuin

€ 17,50

Baby speeltuin

€ 17,50

De baby speeltuin heeft een schommel en glijbaan en een lift die perfect is om lekker te spelen. Je Kunt ook verstoppertje spelen. Het wordt geleverd met 1 baby creme konijn speelfiguur . Je kunt fijn spelen met de fluweelzachte baby, je kunt de armen, benen en hoofd bewegen. De baby ziet eruit als een vlinder of als een bij als ze op de schommel zit. Een baby kan met de tulpenlift op en neer rijden. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen.

5745

Set van 3 meubels

€ 17,00

Set van 3 meubels

€ 17,00

 Deze schattige 3-delige set bevat een bank met 2 bijpassende stoelen, allemaal met een leuke landelijke bloemenprint en een schattig, druppelvormig houten detail binnen de ronde frames. Er zit ook een koffietafel van bijpassend hout in het pakket, bovenop de tafel staat een prachtig boeket madeliefjes, vers geplukt in het weiland! Twee hartrode kussens zijn ook inbegrepen om je Sylvanian woonkamer stijl te geven.

4464

Feest set

€ 16,50

Feest set

€ 16,50

Meubelset met kleurrijke tafel en stoelen, met koffie, gebak en andere zoete lekkernijen. Bevat in totaal 30 accessoires. Bevat een selectie van zoete lekkernijen en vier soorten latte kunstwerkjes. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen. 

5742

Duo peutervriendjes –samen wandelen bevat twee baby's die klaar zijn om naar de kinderspeelkamer te gaan - de perfecte aanvulling op elke speelset voor de kinderkamer. Je kunt fijn spelen met de fluweelzachte baby's, je kunt de armen, benen en hoofd bewegen. Deze set bevat leuke accessoires, zoals een rugzak, hoed, drinkbeker, tas, boekje etc- alles wat nodig is voor een wandeling naar de kinderopvang. De baby's dragen schattige, kleurrijke kleding.

5747

Duo peutervriendjes -Regendag is de perfecte aanvulling op elke kinderspeelset! Bevat twee baby's. Deze set bevat leuke paraplu's, laarzen, een plas- perfect om lekker in te stampen. De paraplu's passen in de baby's handen. De Baby's dragen regenkleding met een grappig wolken patroon. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen. 

5748

Set tweeling konijn

€ 16,50

Set tweeling konijn

€ 16,50

In Sylvanian Village is het algemeen bekend dat een tweeling meer dan twee keer zoveel kattenkwaad betekent. Simon en Sophie Chocoladekonijn zijn te klein om al een heel avontuur meegemaakt te hebben, maar ze vinden het heerlijk om vooruit geduwd te worden door het weiland in hun prachtige dubbele kinderwagen. Met één oog wijd open en het ander halfgesloten is deze tweeling heel schattig. En als ze dan ondeugend worden, heb je speelgoed om ze bezig en vrolijk te houden! In hun mooie roze-oranje kleding met leuke witte details zien ze eruit als twee suikerklontjes, zo zoet!

5432

De Set Baby Chocoladekonijn is een mooie poppenset van Sylvanian Families. Deze schattige set is inclusief baby Mia Chocoladekonijn met haar hazelnootbruine oren die altijd alles horen en haar roomkleurige vacht! Deze kleine peuter is klaar om naar bed te gaan! Baby Mia vindt het heerlijk om ingestopt te worden in haar bedje terwijl ze luistert naar een verhaaltje voor het slapengaan. In haar rode, gebreide pyjamaatje slaapt ze het liefst door tot in de middag in haar schattige blauwe wiegje! Ideaal als je al de Familie Chocoladekonijn hebt of als je klein wil beginnen!

5017

Het baby kasteel speeltuin komt als een set met één baby chocoladekonijnfiguur. Deze speelset is meteen klaar voor kinderen om mee te spelen als een product op zichzelf. Het komt inclusief een glijbaan, ladder, zandbak en andere leuke babyspeeltjes.

5319

Bad en doucheset

€ 14,50

Bad en doucheset

€ 14,50

Meubelset met bad- en douche accessoires. Bevat Shampoo, zeep, badspeelgoed en vele andere bad accessoires. Gebruik de tegelvloer om meer toe te voegen aan je bad taferelen. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen.

5739

Koelkastset

€ 12,00

Koelkastset

€ 12,00

Een keuken is niet compleet zonder een slimme koelkast en deze leuke witte koelkast heeft volop ruimte, een grote vrieslade en er zit zelfs een dozijn eieren bij. Er zitten drie kleine notities bij die je op de koelkast kan plakken zodat de Sylvanians berichtjes voor elkaar kunnen achterlaten. In de gevlochten groentebak kunnen de Sylvanians hun broccoli, paprika en wortel bewaren (inclusief in deze set), zodat ze iedere dag hun vitamientjes binnenkrijgen. Er zitten ook bederfelijke producten in, zoals melk en vruchtensap, en droogwaren als ketchup. Voor de zoetekauwen onder de Sylvanians zijn er volop lekkere traktaties om ze te verwennen waaronder 2 dozen ijsjes, 1 heerlijke pudding, 2 bakken ijs, yoghurt en wat boter. Natuurlijk is er ook kaas, de heerlijkste kaas, om de set compleet te maken!

5021

Toiletset

€ 12,00

Toiletset

€ 12,00

Deze kleine Toiletset bevat een schattig toilet, een gedeelte met badkamermeubel, een toiletmat, een opbergrekje voor alle badkamerspulletjes, een toiletpapierhouder, 2 rollen toiletpapier, een toiletborstel en een toiletborstelhouder. Er zit ook een klein flesje schoonmaakmiddel in zodat je Sylvanians alles spic en span kunnen houden. Een handdoekhaakje en een handdoek worden er ook bijgeleverd zodat jouw kleintjes hun pootjes kunnen afdrogen, er is zelfs een paar pantoffels! Een schattige bloempot en wat potpourri staan leuk en geven de ruimte een heerlijke geur. 

5020

Twijfelaar bed

€ 12,00

Twijfelaar bed

€ 12,00

Deze set met Twijfelaar-Bed is perfect voor een luie zondagochtend. De set bevat een teakhouten bedframe met een wit-roze gestreept sprei dat nog versierd is met blauwe bloemetjes en een decoratief lint. Naast alles wat je Sylvanians nodig hebben om in bed te kruipen: matras, kussen en dekens, bevat deze set ook twee boeken om even rustig te lezen of zelfs een verhaaltje voor het slapengaan voor te lezen! Er zit bovendien een nachtkastje bij met lade, een lamp en een wekker zodat je Sylvanians weten hoe laat het is en niet te laat opstaan als ze een ochtendje op bed blijven luieren!

5019

Een bed waarin een drieling (baby’s in een wiegje) naast elkaar kan slapen.
De mobiel draait rond wanneer u aan de bloemendraaiknop aan de zijkant van het bed draait.
Trek het voeteneind omlaag om een bankje te maken.
Combineren met de Verzorgingsset voor de drieling (apart verkrijgbaar) of andere baby drieling figuren om te spelen dat de baby’s naar bed worden gebracht.

5534

Magnetron kast

€ 10,50

Magnetron kast

€ 10,50

leuke kast voor de magnetron.

En een lekkere taart

5443

 

De wasautomaat & stofzuiger heeft een draaiknop op de wasmachine waar aan gedraaid kan worden om de trommel te laten draaien. Door aan de trommel te draaien, lijkt het alsof er water binnenin de machine stroomt. De handstofzuiger kan uit de hoofdunit worden verwijderd. De stofzuiger kan als een zelfstandige eenheid worden gebruikt.

5445

Dubbele kinderwagen

€ 10,00

Dubbele kinderwagen

€ 10,00

De kleintjes houden elkaar gezelschap en deze dubbele wagen met een wit frame heeft een beschermende stang zodat ze veilig blijven zitten. Met roze stipjes op de zitting en een zonnescherm is dit hét droomaccessoire voor als je een tweeling hebt, of als je twee kleine vriendjes graag bij elkaar wil houden! Dit is een handige wandelwagen waarmee je de dubbelgangers mee kunt nemen naar het park of voor een klein wandelingetje door de natuur.

4533

Familie pinguïn

€ 32,50

Familie pinguïn

€ 32,50

Set met de Penguïn-familie, wiens ronde vormen ze populair hebben gemaakt bij de andere families. Inclusief pinguïn-vader, moeder, baby en een ijskar.
De armen, benen en hoofden van de figuren kunnen worden bewogen om ze in verschillende poses te plaatsen.

5694

De Familie bloemen hangoor konijn heeft schattige hangende oren en liefdesbloemen. Deze set bevat de vader, moeder, drie baby's en diverse accessoires, zoals een wieg. Alle figuren zijn fluweelzacht , dus ideaal voor kinderen om mee te spelen. De bloemen en klavertjes in de oren kunnen verwisseld worden met de bloemen in het boeket. Je kunt de 3 baby's in de wieg stoppen. Stimuleert verhalen verzinnen voor kinderen. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en ouder.

5735

Familie labrador

€ 25,00

Familie labrador

€ 25,00

Daan speelt graag spelletjes. Hij gaat nog meer op in spelletjes als overgooien dan de kinderen. Hij houdt ook van speelgoed, hij heeft nog heel veel speelgoed in zijn kamer, daar speelde hij vroeger als klein jongetje mee. Leanne kan goed voorlezen aan baby’s, ze laat hen dan ook de kleurrijke plaatjes zien. Maar soms valt ze ‘s avonds in slaap voordat de baby’s slapen. Ze leest ook boeken voor op de crèche, de baby’s kijken altijd uit naar haar komst. Lenni is een beetje verwend en wil altijd bij zijn vader zitten. Zijn favoriete speeltje is een knuffel die zijn vader hem gegeven heeft toen hij klein was. Hij slaapt nog steeds met zijn knuffel, maar dat vertelt hij niet aan zijn vriendjes: hij schaamt zich ervoor. Marit draagt graag mooie kleding die past bij de kleding van haar vrienden. Haar favoriete jurk is een jurk die past bij een jurk van haar moeder Leanne. Deze draagt ze altijd als de familie een dagje uit gaat in het weekend.

5182

Uitverkocht

Familie walnoot eekhoorn

€ 25,00
Uitverkocht

Familie walnoot eekhoorn

€ 25,00

De Familie Walnoot Eekhoorn bestaat uit een vader, moeder, dochter en zoon. Gerrit houdt van timmerwerk en hij is er ook erg goed in! Hij verzint altijd nieuwe dingen om te maken voor de andere Sylvanians. Hij maakt allerlei verrassende spullen die niemand ooit eerder heeft gezien. Alleen zijn familie weet dat hij ook veel mislukte projecten heeft - deze houdt hij verborgen in zijn bergruimte! Geertruida vindt het heerlijk om met de andere Sylvanians te praten. Je hoort haar schaterlach heel vaak en ze heeft altijd vrienden om zich heen. Ze is erg trots op haar volle staart met haar glanzende vacht. Ze borstelt zich iedere avond voordat ze gaan slapen. Tim zit vol energie en klimt graag in bomen. Toen de ballon van zijn kleine broertje Lucas vast zat in een hoge boom, klom Tim binnen een mum van tijd in de boom om de ballon terug te halen. Hij zegt dat hij in elke boom in Sylvanian Village is geklommen, maar niemand weet of dat waar is. Isabelle houdt van gele dingen. Haar kamer is versierd met gele spullen die ze heeft verzameld, van gele bloemen tot gele strikjes. Het favoriete voorwerp uit haar collectie is haar gele fotoalbum dat vol staat met waardevolle herinneringen. Het enige gele waar ze niet van houdt zijn citroenen - die vindt ze veel te zuur!

4172

Familie rendier

€ 30,00

Familie rendier

€ 30,00

Rendierfamilie omvat Rendiervader en -moeder met prachtig gewei, baby-tweeling en een babyslee.
De armen, benen en hoofden van de figuren kunnen worden bewogen om ze in verschillende poses te plaatsen.
De babyfiguren zijn klaar voor de kerst in hun feestelijke outfits, waaronder een kerstmuts met witte bobbel.
De stoffen kleding kan worden verwijderd om hun outfits te veranderen.

5692

Familie Giraffe

€ 30,00

Familie Giraffe

€ 30,00

 De familie giraffe zijn charmante figuren met lange nekken en een opvallend vachtpatroon. * Set bevat vier figuren: vader Egbert, moeder Olive en de baby's Bran en Brie. Inclusief een fototoestel en een verrekijker voor de baby's. * De armen en benen van de figuren kunnen worden bewogen om ze in verschillende poses te zetten. * Stimuleert fantasierijk rollenspel voor kinderen. * Geschikt voor kinderen van drie jaar en ouder.

5639

Familie latte kat

€ 30,00

Familie latte kat

€ 30,00

De Latte Cat Family heeft zachte kleuren en ronde patronen. Deze set bevat de vader, moeder, meisje, baby en diverse accessoires. Alle figuren zijn fluweelzacht, dus ideaal voor kinderen om mee te spelen. Set bevat accessoires : drinkbekers, wafel en een boodschappentas. De speelfiguren kunnen de drinkbekers en boodschappentas vasthouden.

5738

Familie Panda

€ 28,50

Familie Panda

€ 28,50

De familie Pookie de Panda figuren in dromerige schattige kleren. In deze set zitten vier figuren: vader, moeder en twee baby’s. Je kunt de hoofden, armen en benen van deze figuren bewegen om ze in verschillende posities te plaatsen.

5529

Familie olifant

€ 20,50

Familie olifant

€ 20,50

De familie olifant bestaat uit 3 figuren: moeder, vader en baby. Hun kleding kan uit en aangedaan worden. Met beweegbare armen en benen.

5376

Uitverkocht

Cat Family

€ 28,50
Uitverkocht

Cat Family

€ 28,50

Dirk is erg sportief, hij houdt vooral van watersporten.

Helena houdt erg van fruit - op haar favoriete kleren staan zelfs fruitsoorten afgebeeld!

Finn is erg dapper en wil graag onderzoeker worden als hij later groot is.

Amanda is een actief meisje, ze vindt het heerlijk om te fietsen.

 

Koala family

€ 20,50

Koala family

€ 20,50

De familie koala bestaat uit 3 figuren: moeder, vader en baby. Hun kleding kan uit en aangedaan worden. Met beweegbare armen en benen.

5310

Drieling Perzische kat met één wieg

5458

Tweeling bloemen hangoor konijn met schattige hangoren en een duwkar. De hoofden kunnen bewegen. Beide van de tweeling kan in de duwkar rijden. De duwwagens van alle tweelingen kunnen aan elkaar verbonden worden.

5737

Mia houdt van de chocoladecroissants die haar vader maakt - als ze andere Sylvanians tegenkomt, zit er altijd wel wat chocolade rond haar mond. Ze is goed bevriend met de vogels in de tuin, ze deelt zelfs haar broodjes met hen.

5405

Tweeling egel

€ 10,00

Tweeling egel

€ 10,00

Tommie is ondeugend en maakt graag alle deksels open. Hij haalt overal het deksel van af, van jampotten tot blikken met theebladeren. Op een dag maakte hij het deksel van het pepervaatje open: hij bleef maar niezen! Tamara slaapt graag. Ze valt zelfs in slaap als de hele familie buiten is voor een wandeling of om te spelen. Ze lijkt wel een bal zoals ze zich oprolt om een dutje te doen, dus soms zien de andere baby’s niet eens dat ze er is!

5424

Een schattige, verzamelbare serie babyfiguren met accessoires en kostuums met bosthema voor urenlang speelplezier. In totaal 8 verschillende om te sparen, inclusief 1 geheim

5751

De Baby Fairytale Series zijn schattig en leuk om te verzamelen, met een babyfiguur en een sprookjesachtig accessoire in elke tas.
In totaal acht soorten, waaronder één geheim.

5699

Open je verrassingszakje en ontdek welke baby erin verstopt zit! Elk zakje bevat een baby en een accessoire.

5721