Junior Spellen

Stef Stuntpiloot

€ 38,00

Stef Stuntpiloot

€ 38,00

Stef Stuntpiloot is een spel voor jong en oud. Stef stunt en duikt alle kanten in om de kippen uit het kippenhok te jagen. Aan jouw om de kippen te beschermen. Speel samen met je vrienden of je familie en kijk wie het beste zijn/haar kippen kan beschermen. 

Uitverkocht

Pie Face Showdown

€ 35,00
Uitverkocht

Pie Face Showdown

€ 35,00

Een feestje met wat slagroom!!

Uitverkocht

Cluedo Junior

€ 27,50
Uitverkocht

Cluedo Junior

€ 27,50

In dit klassieke detectivespel voor kinderen gaat het om de zaak van het kapotte speelgoed. Het doel van Cluedo Junior is om te ontdekken welk speelgoed kapot is gemaakt, wie dit heeft gedaan, en wanneer dit is gebeurd. Wanneer de dobbelsteen wordt gegooid, kunnen spelers kijken of ze personages of meubels kunnen verplaatsen om zo aanwijzingen te vinden.

Uitverkocht

Knibbel Knabbel Huisje

€ 25,00
Uitverkocht

Knibbel Knabbel Huisje

€ 25,00

Knibbel Knabbel Knuisje wie knabbelt er aan mijn huisje? Dit is een spannend en uitdagend spel van Jumbo voor kleine kinderen. Net zoals in de sprookjesklassieker Hans en Grietje van de Gebroeders Grimm moeten de spelers snoepgoed verzamelen. Maar pas op voor de heks. Als ze je betrapt komt ze uit haar heksenhuisje. De vrolijk gekleurde snoepjes moet je dan weer inleveren. Wie als eerste het snoepgoed verzamelt, is de winnaar. Met grote speelelementen en een bewegende en sprekende enge heks. Je weet nooit wanneer ze tevoorschijn komt.

Scrabble Junior

€ 27,50

Scrabble Junior

€ 27,50

Scrabble Junior is een van de best verkochte leerspelen voor kinderen. Het heeft een dubbelzijdig speelbord, met twee spelen in één!

Niveau 1: woorden & plaatjes. Jongere kinderen verbinden letters op het bord.
Niveau 2: Kleuren & Fiches. Oudere kinderen maken zelf woorden.

Squla Familiespel

€ 27,50

Squla Familiespel

€ 27,50

Speel met je ouders het Squla bordspel! Een spannend vraag- en antwoordspel voor de hele familie. De vragen in de categorieën taal, rekenen, geschiedenis, natuur & techniek en aardrijkskunde zijn op het niveau van de spelers. Inclusief scoreboekje en leuke Squla-ogen als pionnen.

Voor kinderen van groep 4 t/m 8 en hun ouders.

Trap Er Niet In

€ 27,00

Trap Er Niet In

€ 27,00

Trap er niet in Lama editie: een bordspel waar het doel van het spel is om de lama-drollen te ontwijken! Blinddoek jezelf, volg de instructies van het roulettewiel... en voorkom dat je in de lama-drollen loopt om te winnen!

Risk Junior

€ 25,00

Risk Junior

€ 25,00

Vecht voor schatten op volle zee! Risk Junior is een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met het iconische merk Risk. Het bordspel is eenvoudig te leren en heeft een boeiend piratenthema met gave kleurrijke illustraties. Je verplaatst je pion in de vorm van een boot over het bord op zoek naar begraven schatten. Ondertussen moet je zorgen voor controle over de eilanden met als doel de meeste buit te verzamelen om te winnen. Voor dit spel hoeven kinderen niet te kunnen lezen. Het spel is snel in te stellen en kan in minder dan 30 minuten gespeeld worden.

Levenweg Junior

€ 25,00

Levenweg Junior

€ 25,00

Kies je eigen avontuur in het spel Levensweg Junior! Dit grappige, snelle spel werkt net als de versie voor volwassenen, maar met veel coolere autootjes en attracties! Kies uit de Blauwe Wieler, de Roze Cabrio, de Gele Racer of de Groene Rijder en start je eigen leven! Geniet van je tijd aan het strand of in de dierentuin... jij kiest! Verzamel sterren en kijk hoe de actiekaarten en de attracties (zoals het Pretpark of de Chocoladefabriek) je lot kunnen veranderen. Als jij als eerste 10 sterren hebt win je! Je hebt iedere keer een heleboel plezier en een fantastische dag als je Levensweg Junior speelt! Voor 2 tot 4 spelers vanaf 5 jaar.

Tik Tak Boem

€ 22,50

Tik Tak Boem

€ 22,50

Snel woorden verzinnen voordat de bom valt..

Triominos Junior

€ 22,50

Triominos Junior

€ 22,50

Met Triominos Junior leer je de kleuren spelenderwijs! Met het originele ontwerp en de duidelijke kaarten ontwikkelen kinderen hun motoriek, leren ze de kleuren herkennen en hebben ze tegelijkertijd veel plezier!

My First Rummikub

€ 20,00

My First Rummikub

€ 20,00

Nederlands meest geliefde spel voor de kleintjes.Dankzij de cijfers en vrolijke kleuren raken kleine kinderen vertrouwd met de wereld van cijfers, kleuren en series.

Halli Galli Junior

€ 17,50

Halli Galli Junior

€ 17,50

Leg snel twee dezelfde clowns neer, druk op de bel en win

Keer op Keer Kids

€ 15,00

Keer op Keer Kids

€ 15,00

Drukte in de dierentuin! Er zijn vandaag zoveel bezoekers dat de spelers de verzorgers moeten helpen met het voederen van de dieren. De spelers hebben als opdracht gekregen te helpen met het voederen door met hun dobbelstenen de juiste kleuren te dobbelen om daarmee de dierenverblijven op hun speelvel zo snel mogelijk aan te kruisen en waardevolle punten te scoren. Wie het betreffende dierenverblijf als eerste vol heeft, scoort de meeste punten. Kleurrijk, vrolijk en snel dobbelspel waarbij iedereen tegelijk speelt. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en voor alle kinderen met weinig geduld. Geschikt voor 2 of meer spelers. 

Uitverkocht

Ravensburger Doolhof

€ 15,00
Uitverkocht

Ravensburger Doolhof

€ 15,00

Mijn Eerste Doolhof

Ravensburger

Uitverkocht

Dizzy Unicorn

€ 15,00
Uitverkocht

Dizzy Unicorn

€ 15,00

Bij Dizzy Unicorn is het de bedoeling om deze blije eenhoorn zo duizelig te maken dat hij regenbogen uitspuugt. Stop een bus silly string in de achterkant van de eenhoorn en het spel kan beginnen! Draai hem rond en kijk waar hij landt, op 1, 2, of 3? Druk vervolgens dit aantal keer op de hoorn en hopelijk blijf je veilig, want op elk moment kan hij zomaar spuiten

Ligretto Kids

€ 13,00

Ligretto Kids

€ 13,00

Deze versie van Ligretto, het zenuwslopende kaartspel, is speciaal voor kinderen. Op de kaarten staan grappige dierenafbeeldingen en de regels zijn iets vereenvoudigd. Toch biedt Ligretto Kids dezelfde chaotische hilariteit als de andere Ligretto kaartspelen.

let's go Fishing

€ 12,50

let's go Fishing

€ 12,50

Probeer de vissen te vangen in de ronddraaiende vijver

Uitverkocht

Dieren Jenga

€ 12,50
Uitverkocht

Dieren Jenga

€ 12,50

Met behulp van dit spel worden kinderen gestimuleerd om na te denken en de bouwblokken die hetzelfde zijn op te bouwen. Dit komt doordat de houten blokken andere kleuren hebben en met elk verschillende dierenprintjes beschilderd zijn. Wie bouwt de allerhoogste toren of wie gooit hem om?

Probeer zoveel mogelijk blokjes er tussenuit te pakken voordat de toren omvalt