Keer op Keer is een fantastisch dobbel- en puzzelspel voor het hele gezin. Als speler kies je steeds twee dobbelstenen en kruis je de bijbehorende vakjes op het speelveld aan. Het vullen van kolommen en gebieden van dezelfde kleur leveren een bonus op. Word jij de grote winnaar van de dag?

Extra score bloks deel 1

2 blokjes

Uitbreidingset voor Keer op Keer

Daar Gaan We Weer

2 blokken

Uitbreiding Keer op Keer

Nog Een Keer

2 blokken

Keer op Keer 2

€ 15,00

Keer op Keer 2

€ 15,00

Keer op Keer deel 2! Een nieuwe speciale dobbelsteen en een nieuw scoreblok zorgen voor meer variatie, inclusief diverse en opwindende mogelijkheden. Gebruik bommen en verzamel harten, maar blijf ook opletten dat de rijen worden gevuld! Voor alle Keer op Keer fans een absolute must!

Keer op keer 2 scorebloks

2 stuks

Keer op Keer Kids

€ 17,50

Keer op Keer Kids

€ 17,50

Drukte in de dierentuin! Er zijn vandaag zoveel bezoekers dat de spelers de verzorgers moeten helpen met het voederen van de dieren. De spelers hebben als opdracht gekregen te helpen met het voederen door met hun dobbelstenen de juiste kleuren te dobbelen om daarmee de dierenverblijven op hun speelvel zo snel mogelijk aan te kruisen en waardevolle punten te scoren. Wie het betreffende dierenverblijf als eerste vol heeft, scoort de meeste punten. Kleurrijk, vrolijk en snel dobbelspel waarbij iedereen tegelijk speelt. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en voor alle kinderen met weinig geduld. Geschikt voor 2 of meer spelers. 

Keer op keer scoreblokken

2 stuks