TINY TALENTS

Met dit vrolijke kralensnoer van SES Creative kunnen kleintjes leren rijgen, op een makkelijke en veilige manier! De grote kralen zijn makkelijk om vast te houden en de kralen met vrolijke dieren kunnen zo aan elkaar geregen worden. Het rijgkoord komt met een vaste dierenkraal en houten insteker, waardoor het rijgen erg gemakkelijk is.

13141

Laat de drie vissen in het warme bad duiken en kijk eens naar de kleur van de vissen! De groene vis wordt geel, de paarse kleurt roze en de blauwe wordt wit! Met deze drie van kleur veranderende vissen heb je urenlang speelplezier in bad. Je kunt ze stapelen, achter elkaar schakelen, maar ook prima gebruiken als schepje of vergiet. In het warme badwater hebben ze steeds opnieuw een andere kleur als daarbuiten, magisch!

13135

Vissen op een rij

€ 9,50

Vissen op een rij

€ 9,50

Met deze vier multifunctionele vissen heb je urenlang speelplezier in bad. Je kunt ze stapelen en achter elkaar schakelen, maar ook gebruiken als schepjes en als vergiet. Genoeg speelmogelijkheden!

13098

Wat maakt de tijd in bad of onder de douche nóg leuker? Tekenen op de tegels! Met het badkrijt van SES Creative heeft jouw kleintje de tijd van zijn leven. Kleur op de tegels of badrand en spoel daarna de kunstwerken zo weer weg! Bij normaal gebruik blijven er geen resten achter.

13050

prik de dieren in de juiste vormen

13134

Honden wassen

€ 10,00

Honden wassen

€ 10,00

Deze hondjes (en een kat) zijn een beetje stout geweest en zijn door de modder gerold. Om schoon te worden moesten ze nodig gewassen worden en zijn ze helemaal verdwenen onder een dikke laag schuim! Tover jij ze weer tevoorschijn? Met water en de meegeleverde vingerborstel worden ze weer helemaal zichtbaar! Leuk voor in bad of onder de douche!

13084