Bellenblaas

Bellenblaas staaf

€ 4,50

Bellenblaas staaf

€ 4,50

A geel

B roze

Magic bubble

€ 10,00

Magic bubble

€ 10,00

Bellen blazen, opvangen met speciale handschoentjes

Bouncing bubbles

€ 3,50

Bouncing bubbles

€ 3,50

Herbruikbare waterballonnen

6 stuks

111 Waterballonnen

€ 5,00

111 Waterballonnen

€ 5,00

111 waterballonnen vullen in 60 seconden

Bellen blaas clown

€ 5,00

Bellen blaas clown

€ 5,00

Ingebouwd licht en muziek zorgen ervoor dat de bubbels er kleurrijk uitzien en creëren een prachtige visuele en auditieve ervaring voor kinderen. Gemaakt van duurzame ABS-materialen, geen scherpe randen, niet-giftige, niet-geurige bubbels. Gemakkelijk te dragen. Kinderen kunnen met deze bellenblaas stick zowel binnen als buiten spelen. Leuk bubbelspeelgoed, geschikt voor kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes, parken, achtertuinen, fotoscènes, toneelvoorstellingen, huwelijksceremonies, enz.

Deze bellenblaas pistool Dolfijn kan automatisch bellen schieten met een complete show er omheen. Hiermee maak je de mooiste en grootste bellen nu met dit vette bellenblaas pistool! Handig en leuk voor de kleine kindjes die wel willen bellenblazen, maar het ze gewoon niet lukt.

Maar dat is nu geen probleem meer, want iedereen kan heel veel mooie bellen maken met de Bellenblaas Pistool. Dat is alleen niet het enige wat dit pistool kan; het heeft namelijk ook een lampje dat een mooi kleurrijk effect geeft aan de bellen en leuke geluid erbij.

Bellen blaas

€ 5,50

Bellen blaas

€ 5,50

Het Bellenblaas Pistool Fish is een bubble gun die automatisch bellen schiet met een complete show er omheen. Maak de mooiste en grootste bellen nu met dit vette bellenblaas pistool! Handig en leuk voor de kleine kindjes die wel willen bellenblazen, maar het ze gewoon niet lukt. Maar dat is nu geen probleem meer, want iedereen kan heel veel mooie bellen maken met de Bellenblaas Pistool. Dat is alleen niet het enige wat dit pistool kan; het heeft namelijk ook een lampje dat een mooi kleurrijk effect geeft aan de bellen en leuke geluid erbij.

750ml

Fun bubbles

€ 4,50

Fun bubbles

€ 4,50

236ml