Hallo welkom bij Nico´s speelgoed. De leukste speelgoedwinkel in Friesland.

 

Sinds 2017 zijn wij begonnen als eigen handelsonderneming: NICO'S.  We zijn gevestigd in Friesland. Na 3 jaar op de markt te hebben gestaan kregen we de kans om een winkel te beginnen. We heten dan nu ook Nico's speelgoed & more omdat we nu ook een ruim assortiment feestartikelen verkopen. En natuurlijk speelgoed zoals: poppen, transformers, puzzels, zwemspullen, voetballen, LEGO,  DUPLO, playmobil enz. Volg ons op Facebook en instagram: Nico's speelgoed & more wat de aanbiedingen zijn er wat voor extra's we soms verkopen.

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag 13.00 - 17.00

dinsdag t.m. zaterdag 9.30 - 17.00 

U kunt pinnen in de winkel. Heeft u speelgoed bij ons in de winkel gezien maar staat niet op de webshop? mail of bel dan gerust. 

Voor vragen kunt u ons altijd mailen via nicosspeelgoed@hotmail.com of bellen op 0651687261

Wilt u ons speelgoed komen bekijken? We verkopen diamond painting, spellen, puzzels voor jong en oud, creatief speelgoed , trekkers enz. Kom gerust eens langs aan de dijkstraat 22 in Franeker.

Het kan zijn dat de voorraad niet klopt op deze site, aangezien we nu ook een winkel hebben, wilt u zeker zijn van uw bestelling kunt u altijd eerst bellen.

Anders lossen we het vast wel op.