Home » Welkom

Hallo welkom bij Nico´s speelgoed. De leukste speelgoedwinkel in Friesland.

Sinds 2017 zijn wij begonnen als eigen handelsonderneming: NICO'S.  We zijn gevestigd in Friesland, in deze regio hebben we weinig speelgoedzaken dus voor ons leek dit de ultieme kans. We draaien veel markten mee waar we leuk speelgoed verkopen zoals: poppen, transformers, puzzels, zwemspullen, voeetballen enz. Volg ons op Facebook: Nico's speelgoed, hierop kunt u ons volgen waar we op de markt staan! Wat de aanbiedingen zijn er wat voor extra's we soms verkopen.

Pinnen is mogelijk zowel thuis, in de winkel als op de markt. U kunt ook thuis bij ons komen kijken en speelgoed afhalen. Heeft u speelgoed bij ons op de markt gezien maar staat niet op de webshop? mail of bel dan gerust. 

Voor vragen kunt u ons altijd mailen via nico-hiltje@hotmail.com of bellen op 0651687261

Nu ook een eigen winkel. Dus wilt u ons speelgoed komen bekijken ook hier verkopen we diamond painting, spellen, puzzels voor jong en oud, creatief speelgoed , trekkers enz. Kom gerust eens langs aan de Kadal 33 in St.Jacobiparochie

Het kan zijn dat de voorraad niet klopt op deze site, aangezien we nu ook een winkel hebben, wilt u zeker zijn van uw bestelling kunt u altijd eerst bellen.

Anders lossen we het vast wel op.