Uitverkocht

Sjoelbak

€ 25,00
Uitverkocht

Sjoelbak

€ 25,00

Sjoelbak 1.20 m

Compleet met schijven

Uitverkocht

Sjoelbak

€ 67,50
Uitverkocht

Sjoelbak

€ 67,50

Sjoelbak 2 meter 

Compleet met schijven

Sjoelschijven

€ 15,00

Sjoelschijven

€ 15,00

Dam stenen

€ 10,00

Dam stenen

€ 10,00

Clown Games damstenen van hout. Ga jij je tegenstander te slim af zijn? Deze damstenen hebben een diameter van 3 cm en zijn gemaakt van gelakt hout. Inhoud: 40 damstenen. Materiaal: Gelakt hout. Je kunt de stenen opbergen in het houten opbergkistje. Op clowngames.nl is een uitgebreide handleiding in 6 talen te vinden. Wordt geleverd in krimpfolie met full-colour inlay. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen: 2 spelers vanaf 6 jaar.

Rummikub

Rummikub XXL

€ 40,00

Rummikub XXL

€ 40,00

Het overbekende familiespel nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Voor 1 tot 4 spelers vanaf 6 jaar.

Rummikub Classic

€ 35,00

Rummikub Classic

€ 35,00
Uitverkocht

Rummikub Standaard

€ 25,00
Uitverkocht

Rummikub Standaard

€ 25,00

Voor 2-4 spelers

Travel Rummikub

€ 15,00

Travel Rummikub

€ 15,00

My First Rummikub

€ 20,00

My First Rummikub

€ 20,00

Nederlands meest geliefde spel voor de kleintjes.Dankzij de cijfers en vrolijke kleuren raken kleine kinderen vertrouwd met de wereld van cijfers, kleuren en series.

Nummer Spel

€ 6,50

Nummer Spel

€ 6,50

Een kleinere uitvoering van Rummikub

Escape room

Kun jij jouw hoofd koel houden? Voel de spanning van een Escape Room in jouw eigen huiskamer. In dit uitdagende en onvoorspelbare spel moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is altijd een race tegen de klok: je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. In dit spel win je samen of verlies je samen.

Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen. Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is teamwork de sleutel tot succes. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel 60 minuten voorbij gaan in het heetst van de strijd.

Dit spel bevat 4 spannende avonturen in oplopende moeilijkheidsgraad. Net als in een ‘real life’ Escape Room kun je elk spel maar één keer spelen.

Kun jij je hoofd koel houden? Voel de spanning van een Escape Room in je eigen huiskamer met Escape Room: The Game Familie Editie! In deze uitdagende familie editie van Escape Room: The Game moet je samenwerken om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is altijd een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. De Chrono Decoder telt af, zorgt voor de juiste sfeer en geeft aan wanneer je hints mag gebruiken. In dit spel win je samen of verlies je samen. Alle spelers moeten het beste uit zichzelf halen. Om raadsels en puzzels op tijd te kunnen oplossen, is samenwerken de sleutel tot succes. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring. Onvoorstelbaar hoe snel een uur voorbijgaat in het heetst van de strijd.35,00

Uitverkocht

Escape Room 2 Players

€ 16,50
Uitverkocht

Escape Room 2 Players

€ 16,50

In deze uitdagende en zenuwslopende 2 Player editie van Escape Room The Game werk je samen met 1 teamgenoot om puzzels op te lossen en verborgen aanwijzingen te vinden. Het is een race tegen de klok; je hebt maar 60 minuten om te ontsnappen. Als je nog nooit een Escape Room hebt gespeeld, bereid je dan voor op een compleet nieuwe ervaring!

Deze editie bevat 1 introductie avontuur en 2 complete avonturen. Tijdens het spelen heb je een smartphone nodig met Escape Room The Game app met daarin de digitale Chrono Decoder óf de Chrono Decoder uit het basisspel.

Uitverkocht

Escape Room Pocket

€ 12,50
Uitverkocht

Escape Room Pocket

€ 12,50

De zoektocht naar “Eldorado” was een mislukking: je bent al lang op zoek naar de legendarische gouden stad in het hart van het Amazonegebied, maar zonder succes. Terwijl je naar huis vliegt, botst het vliegtuig tegen een standbeeld en moet je je parachute gebruiken om jezelf in veiligheid te brengen. Nu ben je alleen, moe en hongerig, verdwaald in een onontdekt stuk bos. Het gevaar ligt op de loer en je hebt maar een paar dingen kunnen meepakken voordat je uit het vliegtuig sprong. Dit zou het einde kunnen betekenen… of de allerlaatste kans om het mysterie van Eldorado te ontrafelen! Overleef jij in het Amazonegebied en kun je de legendarische gouden stad Eldorado vinden?

let op dit spel is maar 1 x te gebruiken

Uitbreidingsset

Het nieuwe zelfbenoemde land Zekestan houdt de wereld in zijn greep. Hun machtsvertoon en dreigende taal over hun geheime wapen is ronduit angstaanjagend. De manier waarop de nieuwe President aan de macht is gekomen lijkt slechts een klein voorproefje van wat zijn zieke geest allemaal van plan is. Er is maar één manier om hem te stoppen en dat moet jij met je team van specialisten voor elkaar zien te krijgen! Als je gepakt wordt, zal elke betrokkenheid door jullie regering worden ontkend en staan jullie er alleen voor. En jullie weten wat ze met verraders doen in Zekestan...

Uitbreiding voor Escape Room The Game. Eindelijk valt de nacht over Londen. De lantaarnopsteker loopt zijn ronde door Lockholm Street. Jij en je vrienden sluipen rond Pharaoh Hall, waar de befaamde Flaubert Moudin zijn shows geeft. Je wacht tot de nachtportier begint aan zijn eerste ronde om het pand heen. Dan sluipen jullie naar binnen door de hoofdingang. Over precies één uur zal hij terugkomen voor zijn tweede ronde. Je wilt nét de receptiebalie in de Red Velvet Lobby doorzoeken, als de entreedeur met een klap in het slot valt...

Space Station is een uitbreidingsset voor het Escape Room Bordspel.

Wanneer je eindelijk weer bij bewustzijn bent, kijk je recht in de bloeddoorlopen ogen van een levenloze kosmonaut die voorbij zweeft... Het zou een routineopdracht worden. Je had al vaak getraind hoe je een ruimtestation moest ingaan en nooit ging er wat mis, maar deze keer liep echt álles mis..

Tetris

€ 20,00

Tetris

€ 20,00

Probeer complete rijtjes te maken met een buisje...

30 seconds

30 Seconds

€ 42,00

30 Seconds

€ 42,00

Spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? 30 SECONDS, het uitdagende spel waarbij je snel moet denken en net zo snel moet praten, garandeert uren speelplezier met jouw familie en vrienden. Het wordt zeker supergezellig!

30 Seconds

€ 42,00

30 Seconds

€ 42,00

Spectaculair partyspel voor teams met alledaagse begrippen. Fantastisch op feestjes en partijen. De spelers vormen teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen je teamgenoten raden, des te meer velden jouw team op het speelbord vooruit mag. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Bereikt jouw team als eerste de finish? Deze speciale editie bevat begrippen die in het leven van alledag voorbijkomen. Daardoor is 30 Seconds Everyday Life ook geschikt voor jongere kinderen!

30 Seconds junior

€ 35,00

30 Seconds junior

€ 35,00

Speciale kindereditie van dit spectaculair partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish? Deze editie bevat begrippen die aantrekkelijk en begrijpelijk zijn voor jeugdige spelers. Zo zijn kinderen nu ook waardige tegenstanders!

Scrabble

Scrabble Original

€ 30,00

Scrabble Original

€ 30,00

De klassieker onder de bordspellen die nooit verveelt: Scrabble Original! Elke speler probeert zoveel mogelijk punten te behalen door middel van het leggen van woorden op het speelbord. De speler met de meeste punten wint. Het bordspel is geschikt voor 2 - 4 spelers en vanaf een leeftijd van 10 jaar.

Scrabble

€ 30,00

Scrabble

€ 30,00

Scrabble is een leuk spel voor de gehele familie. In Scrabble probeert iedere speler zoveel mogelijk punten te behalen. Hiervoor hebben zij echter maar beperkt de tijd, wanneer de letters op zijn is het spel voorbij. Iedere letter heeft zijn eigen waarde en de letters gebruik je om complete woorden mee te leggen. Zorg dat je handig gebruik maakt van het speelbord door worden te leggen op letter- en woordverdubbelaars. De speler die met de meeste punten eindigt wint!

Scrabble Junior

€ 27,50

Scrabble Junior

€ 27,50

Scrabble Junior is een van de best verkochte leerspelen voor kinderen. Het heeft een dubbelzijdig speelbord, met twee spelen in één!

Niveau 1: woorden & plaatjes. Jongere kinderen verbinden letters op het bord.
Niveau 2: Kleuren & Fiches. Oudere kinderen maken zelf woorden.

Uitverkocht

Qwirkle

€ 30,00
Uitverkocht

Qwirkle

€ 30,00

Familiespel voor het hele gezin. Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten. Maak je een serie af of beëindig je het spel, dan krijg je bonuspunten. Wie scoort de meeste punten? Qwirkle bevat geen speelbord, maar kan op elk oppervlak worden gespeeld. 

Mexican Train

€ 18,50

Mexican Train

€ 18,50

Pandemic Hot Zone

€ 25,00

Pandemic Hot Zone

€ 25,00

Ziektes bedreigen Europa en alleen jullie kunnen deze stoppen! In Pandemic: Hot Zone Europa maken nieuwe mutaties jullie taak nog lastiger doordat de ziektes sterker en resistent worden. Speel samen met je teamgenoten tegen de bedreiging: voorkom uitbraken, ontdek medicijnen en win of verlies het spel samen! In Pandemic: Hot Zone Europa zijn jullie leden van een gespecialiseerd ziektebestrijdingsteam. Dankzij jullie unieke vaardigheden kunnen jullie samenwerken om de verspreiding van ziektes in Europa te stoppen. Tijdens je beurt voer je diverse acties uit, probeer je de ziektes te behandelen en medicijnen te ontdekken. Als jullie de medicijnen voor alle (3) ziektes ontdekt hebben, dan winnen ze het spel samen!

Ja Nee Spel

€ 20,00

Ja Nee Spel

€ 20,00

Wie het eerste ja of nee zegt is af

Speak Out Showdown

€ 33,00

Speak Out Showdown

€ 33,00

Probeer woorden te zeggen met een beugel in je mond

Pie Face Showdown

€ 35,00

Pie Face Showdown

€ 35,00

Een feestje met wat slagroom!!

Uitverkocht

Cleudo

€ 32,00
Uitverkocht

Cleudo

€ 32,00

Los als eerste de moord op en win het spel Cluedo. Loop door de kamers en kom erachter wie de moord heeft gepleegd met welk wapen en in welke kamer. Streep de mogelijkheden af op je lijstje en probeer als eerste deze moord op te lossen. Wie heeft de beste detective genen?

Cluedo Junior

€ 27,50

Cluedo Junior

€ 27,50

In dit klassieke detectivespel voor kinderen gaat het om de zaak van het kapotte speelgoed. Het doel van Cluedo Junior is om te ontdekken welk speelgoed kapot is gemaakt, wie dit heeft gedaan, en wanneer dit is gebeurd. Wanneer de dobbelsteen wordt gegooid, kunnen spelers kijken of ze personages of meubels kunnen verplaatsen om zo aanwijzingen te vinden.

View Master

€ 30,00

View Master

€ 30,00

De View-Master Virtual Reality Viewer dompelt je onder in virtuele avonturen! Ervaar nu de realistische wereld van de nieuwe View-Master VR die werkt met Google Cardboard!

Dokter Bibber

€ 32,00

Dokter Bibber

€ 32,00

Zieke Sam voelt zich helemaal niet lekker en kids zullen het heerlijk vinden om hem te opereren en weer beter te maken. Gebruik het pincet en verwijder de 12 malle onderdelen die ouders zich misschien nog welherinneren zoals een adamsappel, wensbotje en een gebroken hart. De spelers pakken een dokterskaart en opereren om die kwaal uit Sam te verwijderen. Als datlukt zonder de zoemer te laten gaan, verdienen ze geld. De speler met het meestegeld wint!
Vanaf 6 jaar.

Uitverkocht

Knibbel Knabbel Huisje

€ 25,00
Uitverkocht

Knibbel Knabbel Huisje

€ 25,00

Knibbel Knabbel Knuisje wie knabbelt er aan mijn huisje? Dit is een spannend en uitdagend spel van Jumbo voor kleine kinderen. Net zoals in de sprookjesklassieker Hans en Grietje van de Gebroeders Grimm moeten de spelers snoepgoed verzamelen. Maar pas op voor de heks. Als ze je betrapt komt ze uit haar heksenhuisje. De vrolijk gekleurde snoepjes moet je dan weer inleveren. Wie als eerste het snoepgoed verzamelt, is de winnaar. Met grote speelelementen en een bewegende en sprekende enge heks. Je weet nooit wanneer ze tevoorschijn komt.

Trap Er Niet In

€ 27,00

Trap Er Niet In

€ 27,00

Trap er niet in Lama editie: een bordspel waar het doel van het spel is om de lama-drollen te ontwijken! Blinddoek jezelf, volg de instructies van het roulettewiel... en voorkom dat je in de lama-drollen loopt om te winnen!

Perudo

€ 23,00

Perudo

€ 23,00

Kun je goed bluffen? Speel Perudo en win door te bluffen en goed te gokken wat je tegenstanders hebben gegooid!

Tik Tak Boem

€ 22,50

Tik Tak Boem

€ 22,50

Snel woorden verzinnen voordat de bom valt..

Triominos De Luxe

€ 25,00

Triominos De Luxe

€ 25,00

Triominos deluxe is het originele Triominos spel in een luxe uitvoering met zwaardere stenen! Een  spel met driehoekige, genummerde stenen wat je zo goed mogelijk aan elkaar moet leggen

Triominos Junior

€ 22,50

Triominos Junior

€ 22,50

Met Triominos Junior leer je de kleuren spelenderwijs! Met het originele ontwerp en de duidelijke kaarten ontwikkelen kinderen hun motoriek, leren ze de kleuren herkennen en hebben ze tegelijkertijd veel plezier!

Pictionary Air

€ 17,50

Pictionary Air

€ 17,50

Sta op en laat zien wat je kunt met Pictionary Air, een doldwaze manier om het klassieke tekenspel te spelen! Download de Pictionary Air-app op jouw smartphone of tablet en je kunt spelen. Richt de camera in de app op de speler die tekent en je ziet die speler mét zijn of haar tekening op het scherm van jouw smart-apparaat. Teken in de lucht en je ziet de tekening op het scherm. De score wordt bijgehouden in de app, zodat je altijd kunt zien hoe je team ervoor staat. Een superleuk gezelschapsspel voor een feestje of een spelletjesavond!

Shit happens

€ 20,00

Shit happens

€ 20,00

Shit happens.. Ja het leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet rangschikken op je lane of pain, die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? Je vader in z'n nakie zien of elke nacht in bed plassen? Alle kaarten in dit spel hebben een ranking van 1 (niet erg) tot 100 (heel erg). Iedere speler krijgt 3 kaarten uitgedeeld, die je op tafel neer legt in gerangschikte volgorde (minst erg links, ergste rechts). Dit vormt de basis. Vervolgens leest de speler rechts een nieuwe kaart voor, zonder deze te laten zien. Het is nu aan de speler om te raden of deze nieuwe kaart milder of erger is dan de basis, of ergens tussenin. Raad je het goed? Dan leg je de kaart bij het rijtje neer. Wie het eerste 10 kaarten heeft liggen, wint het spel! Inhoud: 200 kaarten en een handleiding. Wordt geleverd in full-colour doosje. Geschikt voor 2 of meer spelers vanaf 18 jaar.

Party en Co

€ 17,50

Party en Co

€ 17,50

100 NL Partyspel

€ 17,50

100 NL Partyspel

€ 17,50

Meezingen, liedjes raden en test je muziekkennis

Dobble Classic

€ 15,00

Dobble Classic

€ 15,00

Dobble Classic 

Vanaf 6 jaar

2 tot 8 spelers

Uitverkocht

Dizzy Unicorn

€ 15,00
Uitverkocht

Dizzy Unicorn

€ 15,00

Bij Dizzy Unicorn is het de bedoeling om deze blije eenhoorn zo duizelig te maken dat hij regenbogen uitspuugt. Stop een bus silly string in de achterkant van de eenhoorn en het spel kan beginnen! Draai hem rond en kijk waar hij landt, op 1, 2, of 3? Druk vervolgens dit aantal keer op de hoorn en hopelijk blijf je veilig, want op elk moment kan hij zomaar spuiten

Bingo

Bingo Molen

€ 17,50

Bingo Molen

€ 17,50

Bingomolen met 75 balletjes

Bingo Kaartjes

€ 0,50

Bingo Kaartjes

€ 0,50

Bingo kaartjes in diverse kleuren

 

Halli galli

Halli Galli Junior

€ 20,00

Halli Galli Junior

€ 20,00

Leg snel twee dezelfde clowns neer, druk op de bel en win

Halli Galli Extreme

€ 17,50

Halli Galli Extreme

€ 17,50

Om het allemaal nog spannender te maken bevat Halli Galli Extreme naast vruchten ook varkens, olifanten en apen. Als er twee dezelfde kaarten liggen, moet je op de bel drukken, maar als er een olifant en aardbeien op tafel liggen niet. En ook niet als apen en citroenen tegelijk zichtbaar zijn. Bij varkens moet je meteen drukken, maar niet als er een combinatie ligt waarbij dat niet mag. Oftewel, chaos en speelplezier van de bovenste plank!

Halli Galli

€ 16,50

Halli Galli

€ 16,50

Regenwormen

Regenwormen

€ 15,00

Regenwormen

€ 15,00

De spelers zijn hongerige kippen op zoek naar regenwormen. Ze zijn makkelijk te vangen, maar wie te gulzig is, kan bedrogen uitkomen! De kippen voelen zich namelijk niet bezwaard om regenwormen van het bordje van hun concurrenten te stelen in plaats van uit de grond te trekken. Regenwormen is een luchtig dobbelspel, waarin de spelers steeds alle dobbelstenen met een gekozen symbool opzij leggen om te sparen voor een lekkere portie regenwormen. Soms is de portie al door een andere speler gereserveerd, maar dat geeft niets. Die is hem dan gewoon kwijt! 

Uitbreiding op het dobbelspelletje Regenwormen. Deze uitbreiding bevat 2 extra tegels, 7 regenwormenfiches en 5 specialisten in de vorm van 'animeeples' en een dobbelsteen. De specialisten zijn aan bepaalde tegels gekoppeld. Win je één van die tegels, dan krijg je de bijbehorende extra mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld regenwormenfiches winnen of een extra dobbelsteen verdienen om in volgende beurten meer kans op een hogere tegel te maken. Regenwormen Uitbreiding maakt dit gezellige dobbelspel nog leuker!

Regenwormen Junior

€ 12,50

Regenwormen Junior

€ 12,50

Makkelijke variant van het vlotte dobbelspel Regenwormen. In deze vernieuwde versie van Regenwormen, die speciaal voor kinderen is ontwikkeld, hoeven de spelers niet meer te rekenen. Ze tellen eenvoudigweg het aantal verzamelde symbolen. Zo is dit populaire dobbelspel ook prima te spelen voor de kleintjes. Omdat het spel minder tegels bevat, duurt Regenwormen Junior niet zo lang.

Codenames

Codenames

€ 22,50

Codenames

€ 22,50

Codenames Duet

€ 22,50

Codenames Duet

€ 22,50

Codenames Pictures

€ 22,50

Codenames Pictures

€ 22,50

Ligretto

Ligretto Domino

€ 17,50

Ligretto Domino

€ 17,50

Net als bij het klassieke Ligretto moet je in het exclusieve 999 Games Ligretto Bordspel zo snel mogelijk van je kaarten afkomen. Dit keer hebben de kaarten de vorm van rechthoekige tegels met elk twee verschillende kleuren. De tegels moeten op een groot speelbord vol met gekleurde vakjes worden gelegd. Ze moeten precies op deze vakjes passen en op elkaar aansluiten. Als jij als eerste je laatste tegel op het bord legt, roep je ''Ligretto, stop!'' en win je de ronde. Iedereen is tegelijkertijd aan de beurt in Ligretto.

Ligretto

€ 13,00

Ligretto

€ 13,00

In het superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te komen. Iedereen speelt tegelijk, waardoor hilarische situaties ontstaan. Ligretto is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Deze zijn met elkaar te combineren, waardoor er liefst 12 mensen mee kunnen doen. Het basisspel is echter geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Ligretto Kids

€ 13,00

Ligretto Kids

€ 13,00

Deze versie van Ligretto, het zenuwslopende kaartspel, is speciaal voor kinderen. Op de kaarten staan grappige dierenafbeeldingen en de regels zijn iets vereenvoudigd. Toch biedt Ligretto Kids dezelfde chaotische hilariteit als de andere Ligretto kaartspelen.

Beer Pong

€ 12,50

Beer Pong

€ 12,50

Beerpong! Het razend populaire drankspelletje, waarbij je probeert om een balletje in de bekers van je tegenstander te gooien. Raak? Dan moet de tegenstander deze beker leegdrinken.

Hastag The Game

€ 12,50

Hastag The Game

€ 12,50

Met het nieuwste spel Hashtag The Game kun je je vrienden eindelijk laten zien hoe goed jij bent op instagram met hashtags! Samen met je team gaat het er om dat jullie de meeste gevatte hashtags bedenken! Heeft jouw hashtag de meeste likes?

Uitverkocht

Ra Ra Wat Ben Ik 18 +

€ 18,50
Uitverkocht

Ra Ra Wat Ben Ik 18 +

€ 18,50

Clown Rara Wat Ben Ik? 18+. Hèt knotsgekke Clown Games raadspel voor volwassenen! Stel slimme vragen om erachter te komen wie of wat je bent. Superleuk voor een gezellige avond met familie of vrienden. Ben jij een nudist, een maagd of toch een biertje?

Inhoud: 6 verstelbare hoofdbanden, 68 voorbedrukte Ra Ra wat ben ik kaarten, 4 blanco kaarten om zelf te illustreren, 24 fiches en een zandloper. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor 2 tot 6 spelers vanaf 18 jaar.

Uitverkocht

What's Their Name

€ 12,50
Uitverkocht

What's Their Name

€ 12,50

Wie ben ik?

Raad door middel van vragen te stellen wie je op je kaartje hebt

Uitverkocht

Houten Jenga

€ 8,50
Uitverkocht

Houten Jenga

€ 8,50

Kun jij stapelen tegen de wetten van de zwaartekracht? Stapel de houten blokken in een stevige toren en haal er dan om de beurt blokken uit… totdat de hele toren in elkaar stort. Heb jij een vaste hand en weet je er een laatste blok uit te trekken vóórdat de toren instort? Dan win je met !

Uitverkocht

Dieren Jenga

€ 12,50
Uitverkocht

Dieren Jenga

€ 12,50

Met behulp van dit spel worden kinderen gestimuleerd om na te denken en de bouwblokken die hetzelfde zijn op te bouwen. Dit komt doordat de houten blokken andere kleuren hebben en met elk verschillende dierenprintjes beschilderd zijn. Wie bouwt de allerhoogste toren of wie gooit hem om?

Brains

De Schat Kaart

50 Pittige Denkpuzzels

1 Speler

Qwixx

Qwixx Deluxe

€ 20,00

Qwixx Deluxe

€ 20,00

Bij Qwixx hoef je niet op je beurt te wachten - iemand dobbelt en iedereen kan de worp benutten! Hoe meer getallen je op je scoreblad aankruist, des te meer punten je krijgt. Qwixx kan in twee minuten worden uitgelegd en is spannend tot de laatste worp. Dobbel mee en laat je aansteken door de QWIXX-koorts!

Dit is de Deluxe versie van het spel Qwixx  Deze versie bevat afwisbare scorebordjes en een zachte dobbelbodem voor oneindig veel speelplezier!

Qwixx Longo

€ 17,50

Qwixx Longo

€ 17,50

Bij Qwixx Longo probeert elke speler op zijn scoreblad zoveel mogelijk getallen in de vier kleuren aan te kruisen. Hoe meer kruisjes in een kleur, des te meer punten men krijgt. Wie aan het einde de meeste punten heeft verzameld, wint het spel. Qwixx Longo bevat langere getallenrijen, 8-zijdige dobbelstenen en voor iedere speler twee unieke geluksgetallen. Dit maakt Qwixx nog leuker! Speel met de basisregels van Qwixx en probeer nog meer punten te verdienen. Snel, simpel en spannend!

Qwixx

€ 13,00

Qwixx

€ 13,00

Qwixx Startspel

Qwixx Scorebloks

€ 10,00

Qwixx Scorebloks

€ 10,00

2 Qwixx Scorebloks

Qwixx Connected

€ 6,00

Qwixx Connected

€ 6,00

2 Scoreblokjes uitbreiding van Qwixx

Connected

Qwixx Bonus Bloks

€ 10,00

Qwixx Bonus Bloks

€ 10,00

Uitbreiding van Qwixx

2 Nieuwe Spelvarianten 

Bonus

Uitbreiding van Qwixx

Big Points Spelvariant

Qwinto

€ 13,00

Qwinto

€ 13,00

Qwinto is de opvolger van de het populaire spel Qwixx. In Qwinto werken de spelers aan drie oplopende cijferreeksen. Iedere speler heeft een velletje van een notitieblokje voor zich liggen met daarop een oranje, gele en paarse rij die tijdens het spelen met cijfers gevuld worden. Degene die slim het resultaat van de worp in één van de drie gekleurde rijen schrijft en de meeste bonuspunten scoort wint het spel!

Qwinto

€ 6,00

Qwinto

€ 6,00

Qwinto

2 Scorebloks

Wie is de Ster?

€ 17,50

Wie is de Ster?

€ 17,50

Stel slimme vragen en ontdek welke ster je bent

Stoopido

€ 17,50

Stoopido

€ 17,50

1000 gekke gezichten

Monster Maskerade

€ 15,00

Monster Maskerade

€ 15,00

Monster & Co

Uitverkocht

Yogi

€ 13,00
Uitverkocht

Yogi

€ 13,00

Yogi

Raak niet in de war

3 - 10 Spelers

Domino steentjes race

Domino express

€ 13,50

Domino express

€ 13,50

Maak een langere baan met 60 extra stenen met ditDomino Express Starter Lane - Kinderspel inclusief een labyrint met z’n duivelse bal en een golf om extra volume aan te brengen in je bouwwerk!

100 % nl Party Spel

€ 12,50

100 % nl Party Spel

€ 12,50

Raad muziekvragen en zing mee met bekende nederlandse hits.
Win het spel door het goed beantwoorden van gevarieerde muziekvragen over Nederlandse artiesten en de Nederlandse muziek en door goed te scoren als karaokezanger of -zangeres.

Beantwoord leuke vragen uit verschillende categorieen waaronder Nederlandse artiesten, 100% NL Klassiekers, Nederpop en nog veel meer.Sommige vragen zijn heel makkelijk en soms zijn het echt hersenkrakers.

De speler die de meeste vragen goed heeft, als beste karaoke zingt en als eerste de nummer 1 positie heeft bereikt, is de winnaar.

Uitverkocht

Keezenspel

€ 12,50
Uitverkocht

Keezenspel

€ 12,50

Keezen is een combinatie van pesten en mens erger je niet

Keezen kaarten

€ 4,00

Keezen kaarten

€ 4,00

Geschikt voor alle Keezen spellen. Van 100 % plastic, dus zeer duurzaam. Met deze Keezen kaarten kan iedereen direct spelen, doordat de regels doormiddel van grappige pionnen op de kaarten staan. Afmeting: 87 x 57 mm.

Jaipur

€ 12,50

Jaipur

€ 12,50

Jaipur, hoofdstad van Rajasthan. Je bent één van de machtigste handelaren in de stad. Maar dat is niet genoeg, want enkel de handelaar met twee Seals of Excellence krijgt het privilege van een uitnodiging naar het hof van de Maharaja. Je moet dus beter doen dan je tegenstander door aankopen, ruilhandel en verkopen terwijl je een oogje houdt op je twee kuddes kamelen. Een kaartspel vol verrassingen voor gehaaide handelaars!

Sushi Go

€ 12,50

Sushi Go

€ 12,50

Sushi Go

Paku Paku

€ 11,50

Paku Paku

€ 11,50

Het dobbelspel voor serviesacrobaten: alleen degene die snel dobbelt en goed stapelt, kan dit razendsnelle dobbelspel winnen! Voor 2 – 8 hongerige panda’s. Ravensburger Paku Paku kaart/dobbelspel Leeftijd: 8-99 jaar

Met Electro 'basisschool groep 3 & 4' leren kinderen spelenderwijs om goed te kijken, verbanden te leggen en te onthouden. Leer alles over taal, rekenen, de natuur, Engels en nog veel meer schoolthema's! De opdrachten sluiten aan bij de verschillende onderwerpen die het kind leert tijdens het derde en vierde schooljaar. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later.

Electro Voertuigen

€ 12,50

Electro Voertuigen

€ 12,50

Voertuigen

Electro boerderij

€ 12,50

Electro boerderij

€ 12,50

Artikelomschrijving

 

Op de Boerderij vind je veel verschillende boerderijdieren, groenten, babydieren, kleuren en natuurlijk nog veel meer! Vind ze nu allemaal in dit handige boekje met ringband.

Vind het juiste antwoord op iedere vraag. Raak met de punt van de pen het antwoord aan. Als het antwoord goed is, hoor je een muziekje en gaat het lampje branden. 'Electro wonderpen - ontdek vormen & kleuren' bevat 12 grote kaarten met tekeningen & foto's. De antwoordvakjes zijn extra groot voor de jongere kinderen. Spelen stimuleert de ontwikkeling en nieuwsgierigheid van een kind. Leuk voor nu, handig voor later.

Fish Spel

€ 12,50

Fish Spel

€ 12,50

Probeer de vissen te vangen in de ronddraaiende vijver

Alias

€ 12,50

Alias

€ 12,50

Leuk spel

Bijna hetzelfde als 30 seconds

Mens Erger Je Niet

€ 18,50

Mens Erger Je Niet

€ 18,50

Het leuke spel waarbij je als eerste je pionnen in je eigen rij moet krijgen.

Qwirkle Kaarten

€ 10,00

Qwirkle Kaarten

€ 10,00

Leuk kaartspel met 6 symbolen in 6 kleuren. Gebaseerd op het populaire en veelbekroonde legspel Qwirkle! Scoor Qwirkles door kaarten te combineren en te ruilen. Vorm series van gelijke symbolen of kleuren en leg kaarten bij eigen of andermans series aan. Je scoort echter pas als je een serie van 6, een Qwirkle, compleet maakt. Om Qwirkle Cards te winnen heb je wat tactiek en een vleugje geluk nodig! Leuk voor het hele gezin!

Clever Scorebloks

€ 11,50

Clever Scorebloks

€ 11,50

Clever Scorebloks

Dobbel en vul één van je geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Elke categorie levert op een andere manier punten op. Kies slim en let goed op de overgebleven dobbelstenen. Je moet slim kiezen om ook in volgende beurten voldoende keuze te hebben. Het is daarnaast belangrijk om de worpen van de andere spelers niet uit het oog te verliezen. Wie na een bepaald aantal ronden de meeste punten heeft, wint het spel. In Clever tot de 3e macht wachten de spelers nieuwe uitdagingen en beslissingen. De volgorde van de gekozen dobbelstenen kan bepalend zijn om bepaalde velden te kunnen vullen... wellicht zelfs meerdere tegelijk. Zo wordt het moment van kiezen veel belangrijker dan voorheen. Bij de keuze tussen punten en bonussen is het van belang om steeds weer te overwegen welke route naar het perfecte eindresultaat leidt. 

Scoreblokken voor Clever tot de 3e Macht

Stratego

€ 11,50

Stratego

€ 11,50

Reisspel

Toren van Pisa

€ 11,50

Toren van Pisa

€ 11,50

Compacte Uitvoering

Reisspel

Schaken / Dammen

€ 11,50

Schaken / Dammen

€ 11,50

mastermind

€ 10,00

mastermind

€ 10,00

mastermind reis spel

Uitverkocht

4 op 1 rij

€ 10,00
Uitverkocht

4 op 1 rij

€ 10,00

probeer 4 dezelfde kleuren op 1 rij te krijgen

Uitverkocht

woordmix

€ 10,00
Uitverkocht

woordmix

€ 10,00

Yathzee met letters

Geen paniek

€ 10,00

Geen paniek

€ 10,00

Spel waarbij je hart juist niet sneller moet gaan lopen..

Smackies

€ 10,00

Smackies

€ 10,00
Uitverkocht

200 delige spellendoos

€ 10,00
Uitverkocht

200 delige spellendoos

€ 10,00

spellendoos met 200 onderdelen.

 

7 in 1 spel

€ 10,00

7 in 1 spel

€ 10,00
Uitverkocht

Grote musical spel

€ 9,50
Uitverkocht

Grote musical spel

€ 9,50

Spelend Leren

€ 8,50

Spelend Leren

€ 8,50

Spelend leren mijn eerste woorden

Bijen Spel

€ 7,50

Bijen Spel

€ 7,50

Doe de juiste bij in zijn goede vakje

Solitaire

€ 7,50

Solitaire

€ 7,50

d.m.v. pennetjes over elkaar te zetten, het bord z.s.m. leeghalen

Schaak/Dam Bord

€ 11,50

Schaak/Dam Bord

€ 11,50

Schaakbord & Dambord 

Schaakstukken

€ 10,00

Schaakstukken

€ 10,00

Schaakstukken 

Houten damspel

€ 10,00

Houten damspel

€ 10,00

Damstenen

Uitverkocht

4 op 1 rij

€ 5,00
Uitverkocht

4 op 1 rij

€ 5,00

Dobbel Set

€ 5,50

Dobbel Set

€ 5,50

Beker Dobbelstenen en Scoreblok

 

Scoreblocks

€ 2,50

Scoreblocks

€ 2,50

Scoreblock voor Yathzee cijfers

Scoreblocks

€ 2,50

Scoreblocks

€ 2,50

Scoreblocks voor yathzee

Cijfers met nederlandse beschrijving

Dobbelstenen

Beker

 

 

Uitverkocht

Woordmix

€ 10,00
Uitverkocht

Woordmix

€ 10,00

Dobbelstenen 

Beker

Zandloper

Dobble

€ 16,00

Dobble

€ 16,00

Letter Leerdoos

€ 5,00

Letter Leerdoos

€ 5,00

Houten letter leerdoos

Klokkijken

€ 5,00

Klokkijken

€ 5,00

Houten spel om te leren klokkijken 

Tafeltennis Badjes

€ 5,00

Tafeltennis Badjes

€ 5,00

Per Stuk

10 Dobbelstenen

€ 3,50

10 Dobbelstenen

€ 3,50

10 Dobbelstenen

6 Dobbelstenen

€ 2,00

6 Dobbelstenen

€ 2,00

6 Dobbelstenen

Klaverjas score bloc, Nederlands. Met 100 vellen per bloc. Afmetingen 21 x 15 cm, A5. A-kwaliteit 80 grams papier. Met kartonnen rug, zodat het goed noteren is tot het laatste vel. 

Clown Games scoreblok, 50 vel voor dobbelspel. Verpakt op blisterkaart. Geschikt voor 1 tot 6 spelers vanaf 5 jaar.