Kaart Spellen

Het kaartspel Exploding Kittens is voor mensen die van katten en explosies houden, maar ook voor tietmagiërs en billenliefhebbers. Dit spel is een soort Russisch roulette spel: je neemt een kaart van de stapel tot je een exploding kitten kaart krijgt, op dat moment heb je verloren. Met alle andere kaarten kan je je verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden.. Deze speciale NSFW-(Not Safe For Work)editie is geschikt voor volwassenen als partyspel voor 2-5 spelers.

Exploding Kittens

€ 22,50

Exploding Kittens

€ 22,50

Exploding Kittens is een fantastisch kaartspel voor mensen die van katten, explosies, laserstralen en soms ook van geiten houden. Dit tactische spel is een variant van Russisch roulette, maar dan met exploderende kittens. Je neemt kaarten van de stapel totdat je één van de gevreesde exploderende kittens trekt. Dan heb je meteen verloren. Met alle andere kaarten kun je jezelf verdedigen, aanvallen, een beurt overslaan of de katten afleiden. Alle kaarten zijn voorzien van hilarische illustraties van The Oatmeal.

Skip bo

€ 17,50

Skip bo

€ 17,50

Leuk kaartspel

Wie het eerste zijn kaarten weg heeft gespeeld 

Skipbo Junior

€ 12,50

Skipbo Junior

€ 12,50

Skipbo Junior

Kaart schud machine

€ 15,00

Kaart schud machine

€ 15,00

Automatische kaartenschudmachine van Clown Games. Dankzij dit handige apparaatje is schudden met de hand verleden tijd. Dit scheelt moeite, maar voorkomt ook discussie over of de kaarten wel goed geschud zijn! Leg de kaarten op beide zijden van het apparaat, druk op de knop en laat de machine z'n gang gaan. De geschudde kaarten komen onderin het bakje te liggen. Let op: de speelkaarten zijn niet inbegrepen. Wordt exclusief 4 AA-batterijen geleverd in full-colour doosje.

Koehandel

€ 12,50

Koehandel

€ 12,50

Éénmaal... andermaal... verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt volkomen uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te pakken? Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgt de meeste dieren in handen en wint koehandel van Ravensburger!

Uitverkocht

Saboteur het Duel

€ 12,50
Uitverkocht

Saboteur het Duel

€ 12,50

Zoek alleen of met z'n tweeën naar goud! In deze opzichzelfstaande versie van het kaartspel Saboteur probeer je zoveel mogelijk goudstukken te verzamelen. Daarbij kun je van elkaars graafwerk profiteren of je eigen weg kiezen. Met sabotagekaarten en omkoopbare trollen kun je de andere speler lelijk hinderen. En is er geen andere speler in de buurt? Dan kun je dit spannende kaartspel ook solo spelen!

Beverbende

€ 12,50

Beverbende

€ 12,50

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun je de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op de kaarten van de andere spelers. Als jij de minste strafpunten hebt, win je de ronde. Beverbende is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. 

Per beurt wordt een zoekkaart omgedraaid met daarop een van de dieren. Degene die als eerste het dier bij een van de spelers herkent en op de juiste afklapkaart slaat, mag het dier afpakken en voor zich leggen. Maar als je het mis hebt, moet je zelf een dier inleveren! Jakkiebak!

Pocket Dectective

€ 12,50

Pocket Dectective

€ 12,50

Pocket Detective

De Blik van de Geest

1 tot 6 Spelers

Uitverkocht

Escape Room Pocket

€ 12,50
Uitverkocht

Escape Room Pocket

€ 12,50

De zoektocht naar “Eldorado” was een mislukking: je bent al lang op zoek naar de legendarische gouden stad in het hart van het Amazonegebied, maar zonder succes. Terwijl je naar huis vliegt, botst het vliegtuig tegen een standbeeld en moet je je parachute gebruiken om jezelf in veiligheid te brengen. Nu ben je alleen, moe en hongerig, verdwaald in een onontdekt stuk bos. Het gevaar ligt op de loer en je hebt maar een paar dingen kunnen meepakken voordat je uit het vliegtuig sprong. Dit zou het einde kunnen betekenen… of de allerlaatste kans om het mysterie van Eldorado te ontrafelen! Overleef jij in het Amazonegebied en kun je de legendarische gouden stad Eldorado vinden?

let op dit spel is maar 1 x te gebruiken

Uno

€ 12,50

Uno

€ 12,50

Met dit spel heb je supersnel speelplezier voor iedereen. Kinderen van klein tot groot en ook volwassenen, iedereen speelt graag UNO. Makkelijk om te leren, maar moeilijk om mee te stoppen. Een fantastisch spel voor een gezellig avondje met het hele gezin. En vergeet niet UNO te roepen als je nog één kaart over hebt!

Uno Flip

€ 12,50

Uno Flip

€ 12,50

Zet je schrap voor een nieuwe uitdaging met UNO Flip met spannende wendingen, zoals dubbelzijdige kaarten en een speciale FLIP-kaart.

Take 5 Junior

€ 12,00

Take 5 Junior

€ 12,00

Take 5 Junior

2 - 5 Spelers

Volle Maan

€ 11,50

Volle Maan

€ 11,50

Volle Maan in Wakkerdam

Karakters

€ 11,50

Karakters

€ 11,50

Karakters in Wakkerdam

Weervolven

€ 11,50

Weervolven

€ 11,50

Weerwolven in Wakkerdam

MimiQ

€ 11,50

MimiQ

€ 11,50

Het spel waar je je tong mag uitsteken

Saboteur

€ 11,00

Saboteur

€ 11,00

Schatgravers en saboteurs zitten elkaar dwars in dit rollenkaartspel. De vraag is alleen wie aan welke kant staat! Iedere speler krijgt een rollenkaart, die aangeeft of hij een saboteur of een schatgravende dwerg is. Hij houdt zijn rol voor iedereen geheim, maar mag natuurlijk ondertussen roepen wat hij wil. Verder krijgt iedere speler een aantal kaarten met gangen, gereedschap of sabotagemogelijkheden. De schatgravers hebben tot doel om de schat te vinden, terwijl de saboteurs dat proberen te voorkomen. Zo kunnen ze elkaars gereedschap saboteren of gangen de verkeerde kant uitleggen. Omdat niet met zekerheid kan worden vastgesteld wie bij welke partij hoort, kan het best voorkomen dat je zo een bondgenoot hindert. De winnende partij krijgt aan het einde van het spel een beloning. Wie na een aantal ronden de meeste beloningen heeft verzameld, wint het spel. Saboteur is een ideaal spel voor grotere groepen, maar is al erg leuk vanaf drie spelers.

Pesten Kaartspel

€ 11,00

Pesten Kaartspel

€ 11,00

Kaartspel Pesten

Samoa

€ 11,00

Samoa

€ 11,00

Het is feest op het eiland! Bij dit feest worden 5 verschillende houten maskers versierd. Het mooist versierde masker zal geluk en fortuin brengen voor degene die het gemaakt heeft. Iedereen versiert samen alle maskers, en wil natuurlijk zijn eigen masker zo mooi mogelijk maken, maar je wilt voorkomen dat anderen doorhebben welk masker van jou is, zodat de mooiste veren uiteindelijk bij jouw masker belanden.

Speelkaarten

 

 

Uitverkocht

Trivia kaartenspel

€ 10,00
Uitverkocht

Trivia kaartenspel

€ 10,00

Jokeren

€ 10,00

Jokeren

€ 10,00

Het spel Jokeren is een kaartspel dat gespeeld wordt met minimaal 2 spelers. Jokeren wordt gespeeld met 104 kaarten inclusief 4 jokers (2 complete kaartspellen). Het doel van het spel Jokeren is om zoveel mogelijk kaarten kwijt te raken (en dus punten) door het vormen van setjes of rijen kaarten.

Houten Speelkaarten Houder

Kwartet, memory, schnapp schnapp ( Als er twee dezelfde te zien zijn, moet je snel zijn en je hand erop leggen.  De snelste speler krijgt alle kaarten. Wie lukt het om aan het einde alle kaarten in zijn bezit te hebben?) mau mau( pesten)

Speelkaarten

€ 3,00

Speelkaarten

€ 3,00

2 Sets Speelkaarten

Mini Speelkaarten

€ 2,00

Mini Speelkaarten

€ 2,00

2 Setjes Mini Speelkaarten

Speelkaarten

€ 1,50

Speelkaarten

€ 1,50

 1 Set Speelkaarten